Lørdag 19. apr.
Arnfinn og Arnstein har navnedag
  • Hva er en guide?

    Vi i SOL-redaksjonen har gått nøye igjennom det vi mener er de beste sidene på nettet, og plassert dem i praktiske kategorier for at du lettest mulig skal holde oversikten. Les mer her.

Hva er en SOL-ekspert?
Av: Redaksjonen, 7. oktober 2008
Noen er svært kunnskapsrike på enkelte områder, og kan gi tips og råd til andre som ikke er like bevandret innenfor temaet. Møt SOL-ekspertene.
(SOL): SOLs guider ønsker å gi deg de beste linkene innenfor et spesifikt tema. For å gjøre guidene enda bedre, har noen av dem også egne SOL-verter som kvalitetssikrer innholdet.
 
Hver måned kommer vertene med sin anbefaling, og fem linker til nettsteder som er verdt å besøke. I tillegg kan du stille spørsmål til dem via SOL guru, vår spørretjeneste hvor man kan både stille og svare på spørsmål i tillegg til å plukke opp ny kunnskap.

Hvem er disse ekspertene?
På guiden Sex vil du finne Cecilie Kjensli, som er vår ekspert innen emnet. Som tidligere redaktør av magasinet Cupido, er hun er en kjent og profilert person i mediene. De fleste ekspertene vi har er imidlertid vanlige mennesker med en genuin interesse for sitt spesialfelt. 

Mange liker å lese, men synes det er forvirrende å finne fram i bokjungelen. Og hvor finner du egentlig de beste anmeldelsene? Besøk bokguiden og få lesetips fra vår eminente vert, Marianne, som jobber som bibliotekar.
 
Om du er av den sporty typen, kan du få hjelp av vår treningsekspert Eivind Bye, som til daglig driver nettstedet Treningsmagasinet.no. Han kan gi deg råd, tips og kanskje inspirasjon til flere treningsformer enn de du er vant til.

Ingen dag uten humor – vil du finne de beste nettstedene for å få den daglige dosen med tegneseriestriper, bør du stikke innom tegneserieguiden. Ekspert Andreas Rønningen tipser deg også om nye, spennende tegneserier.
 
Øyvind Bakke er filmeksperten vår, og anbefaler deg nye filmer eller DVD-er hver måned. Han legger også ut konkurranser på SOL Film hvor du kan vinne flotte premier.

Visste du forresten at vi har en egen guide for å finne fram på internett? På guiden Nettsøk er det Anne Kirsten med erfaring fra søkemotoren Kvasir som hjelper deg med å finne fram til det du søker etter på den store verdensveven.

Eller har du blitt fascinert av Magnus Carlsen, og ønsker å lære mer om sjakk? Vår sjakkentusiast Tarjei har brukt mye tid på å finne de aller beste nettstedene om emnet, og svarer gladelig på dine spørsmål på solguru.no.

Vil du bli SOL-ekspert?
Innehar du stor kunnskap innenfor et guide-tema og ønsker å bli en SOL-vert? På hver av guidene våre vil du finne et felt hvor det står ”Vil du bli SOL-vert?” – send inn din interesse via epost, så tar vi videre kontakt med deg .