Norsk VikingLotto-lykke

I kveldens VikingLotto hadde én nordmann seks rette, og dermed sendes over 4,6 millioner kroner til den heldige vinneren fra Buskerud.

- Er det sant?

Onsdagens Joker-kandidat kunne nesten ikke tro det da han fikk telefonen fra Hamar. Etter et svært spennende spill kom selveste Jokeren, og nå er mannen over 3 millioner kroner rikere.

183 millioner og reise til Dubai!

For et premiebord som står dekket i fredagens Eurojackpot-trekning: 183 millioner kroner i førstepremiepotten og en luksustur til Dubai i Eurojackpot-reisen.

- Det er helt vilt, mann

Den 35 år gamle Extra-kandidaten hadde spilt i Tysnes, hvor hun er på ferie. Nå er hun over 1,7 millioner kroner rikere.

Sjekk de glisene! Her er ukas «Det smilet»-vinnere

Begge får en eksklusiv Prada-lommebok.

Vant bil på "rastløs-tur"

Ekteparet Rivedal fra Sunnfjord visste ikke helt hva de skulle finne på, så de bestemte seg for å ta hurtigbåten langs kysten til Selje. Der kjøpte de is og BilFlax-lodd - og så vant de en Toyota GT86.

Mobil-millionær på siste feriedag

For en måte å avslutte sommerferien på! På siste feriedag skrapte en Stord-mann fram en Flax-premie på 1 million kroner på mobilen.

Lykkelig Joker-vinner

John Arne Øien (36) spilte Joker på nett og håvet inn over 600.000 en helt vanlig kveld i ferien.

- Han står og hopper av glede

Denne sommerkvelden ble tre heldige personer over 3,4 millioner kroner rikere. Hos en av dem ble vinnerens mann så glad at han stod og hoppet i stuen da Norsk Tipping ringte.

Marthe (22) vant tur til Hong Kong

Marthe Ruud Helgesen (22) spilte Eurojackpot på mobil og vant en eventyrisk reise til Hong Kong.